„Avia Solutions Group“ – tarptautinė aviacijos paslaugų grupė, teigia, jog pernai metais yra gavusi net 420 mln. eurų pajamų, o tai yra net 25 proc. daugiau nei buvo prieš daugiau nei metus, kai pajamos siekė viso labo tik 337 mln. eurų. Taigi „Avia Solutions Group“ grynasis pelnas spėjo išaugti net iki 96 proc. ir pasiekti 14,05 mln. eurų, kai 2017 m. siekė vos 7,1 mln. eurų. Lietuvoje iš viso esančios 14 šios grupės įmonių net 22 proc. sugebėjo padidinti eksporto pajamas, kurios šiuo metu siekia net 277 mln. eurų.

Bendrovės teigimu, orlaivių priežiūros pardavimai išaugo net 16 proc. ir pasiekė 157,5 mln. eurų ribą, tuo tarpu antžeminio orlaivių aptarnavimo ir kuro tiekimo pardavimai sugebėjo pasiekti net 31 proc., o pajamos išaugti iki 204,5 mln. eurų. Net 12 proc. iki 20 mln. eurų buvo pasiekta pilotų bei personalo rengimo ir atrankų grupėje, o 39 proc. iki 36,4 mln. eurų – verslo aviacijos ir kelionių organizavimo grupėje.

Dar praeitais metais viso buvo investuota 38,9 mln. eurų, kurių 10,5 mln. eurų buvo skirta „BAA Training“ realaus skrydžio treniruoklių „Airbus“ ir „Boeing“ įsigijimui Vilniaus mokymų centro teritorijoje. Taip pat 11,3 mln. eurų – „BGS Rail“ vagonų nuomos verslui Ukrainoje ir 6,2 mln. eurų – specializuoto transporto įsigijimui „Baltic Ground Services“.
Tuo pat metu, „Avia Solutions Group“ orlaivių priežiūros ir remonto bendrovė „FL Technics“ nusprendė pasirašyti ilgalaikę sutartį su „Lufthansa“ grupe. „FL Technics Indonesia“ taip pat buvo išduotas Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) Federalinės aviacijos administracijos (FAA) „Part-145“ veiklos sertifikatas, kuris suteikia pilną teisę atlikti remontą JAV registruotiems orlaiviams. „FL Technics“ su „Aircraft Recycling International“ taip pat įsteigė bendrąją lėktuvų aptarnavimo įmonę „FL ARI“ Harbine.

„BAA Training“ – aviacijos mokymų bendrovė, kurią valdo „Avia Solutions Group“ taip pat įrengė ir 2 realaus dydžio skrydžių treniruoklius Vilniaus mieste, o Vietname esančiame Hošimine mieste pradėjo mokymų centro statybas. Nebuvo pamirštas ir Ispanijoje esantis Lleida-Alguaire tarptautinis oro uostas, kuriame buvo atidaryta mokymo bazė. Šioje bazėje ištisus metus planuojama vykdyti praktinius mokymus.